KOM LEKKER SPORTEN BIJ Locomotion IN Velden

Heb je jezelf ervan overtuigd dat je nu toch écht moet gaan bewegen? Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier om aan je conditie te werken? Bij Locomotion in Velden bieden wij je de lessen die bij je passen om fit te worden en te blijven. Waar wacht je nog op? Trek die sportkleding aan en kom langs!

Volg een proefles

Ben jij er helemaal klaar voor om lekker te gaan sporten? Gun je jezelf een uur helemaal voor jou? Wil je meedoen in een gezellige groep?

Kom dan bij Locomotion een proefles volgen! Je vindt ons aan de Markt 10A in Velden. Onze ingang is links van het Kruidvat. Loop de overdekte doorgang in en bijna bij het trapje is rechts onze schuifdeur.

Heb je nog vragen of wil je iets anders aan ons kwijt? Bel dan Corry Vrijdag via 06 - 23 30 31 78, mail of neem contact op via het formulier.

Locomotion

Adres

Markt 10A

5941 GA Velden
Telefoon

 06 - 23 30 31 78

E-mail

 info@locomotionvelden.nl

HOE VIND JE ONS?

We zijn gemakkelijk te bereiken. Kom je bijvoorbeeld uit Venlo en wil je wel onze lessen volgen? We zijn maar een tien minuten verwijderd van het centrum van Venlo.

Vanuit Venlo
Rij richting Arcen & Velden (N271, Nijmeegseweg, langs het Tref Center). Na de rotonde rij je het dorp Velden binnen. Er is één stoplicht, ga hier linksaf. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linkerkant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.

Vanuit Nijmegen
Je neemt de A73 richting Venlo, Maastricht. Bij knooppunt Zaarderheiken (bij Venlo) neem je de A67 richting Venlo, Duisburg. Neem direct over de Maas afslag 40, Velden. Onderaan de afrit zijn stoplichten, ga hier links richting Arcen & Velden. Er is één stoplicht, ga hier linksaf. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linkerkant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.

Vanuit Eindhoven
Je neemt de A67 richting Venlo, Duisburg. Neem direct over de Maas afslag 40, Velden. Onderaan de afrit zijn stoplichten, ga hier links richting Arcen & Velden. Na de rotonde rij je het dorp Velden binnen. Er is één stoplicht, ga hier linksaf. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linkerkant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.