Volg zumba- en pilateslessen bij Locomotion in Velden .
Volg zumba- en pilateslessen bij Locomotion in Velden

Lekker in je vel met Zumba en Pilates bij Locomotion

Heb je jezelf overtuigd dat je nu toch écht moet gaan bewegen? Ben je op zoek naar een leuke en gezellige manier om aan je conditie te werken? Bij Locomotion in Velden bieden wij je de lessen die bij je passen om fit te worden en te blijven. Waar wacht je nog op? Trek die sportkleding aan en kom langs!

Volg een (proef)les

Ben jij er helemaal klaar voor om lekker te gaan sporten? Gun je jezelf een uur helemaal voor jou? Wil je meedoen in een gezellige groep?

Kom dan bij Locomotion een proefles volgen! Je vindt ons op de Markt 10A in Velden. Onze ingang is links van het Kruidvat, op de kopse kant van het gebouw.

Heb je nog vragen of wil je iets anders aan ons kwijt? Bel dan Corry Vrijdag op 0623 - 303 178, mail of neem contact op via het formulier.

Volg pilateslessen bij Locomotion in Velden;

Neem contact op met Locomotion

Hoe vind je ons?

We zijn gemakkelijk te bereiken. Kom je bijvoorbeeld uit Venlo en wil je wel onze lessen volgen? We zijn maar een tien minuten verwijderd van het centrum van Venlo.

Vanuit Venlo
Rij richting Arcen & Velden (N271, Nijmeegseweg, langs het Tref Center). Na de rotonde rij je het dorp Velden binnen. Er is één stoplicht, ga hier links af. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linker kant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.

Vanuit Nijmegen
Je neemt de A73 richting Venlo, Maastricht. Bij knooppunt Zaarderheiken (bij Venlo) neem je de A67 richting Venlo, Duisburg. Neem direct over de Maas afslag 40, Velden. Onderaan de afrit zijn stoplichten, ga hier links richting Arcen & Velden. Er is één stoplicht, ga hier links af. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linker kant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.

Vanuit Eindhoven
Je neemt de A67 richting Venlo, Duisburg. Neem direct over de Maas afslag 40, Velden. Onderaan de afrit zijn stoplichten, ga hier links richting Arcen & Velden. Na de rotonde rij je het dorp Velden binnen. Er is één stoplicht, ga hier links af. Rechts van je zie je de Markt, daar kun je parkeren. Loop naar het Kruidvat, aan de linker kant is een overdekte doorgang. Daar is onze ingang.

Locomotion

Adres
Markt 10A 5941 GA
Velden
Routebeschrijving
Telefoon
0623 - 303 178
E-mail

Openingstijden

Maandag 17.30 - 20.30 u.
Dinsdag 09.00 - 11.00 u.
Woensdag 9.00 - 10.00 u.
Woensdag 19.00 - 20.00 u.
Zaterdag 10.00 - 11.00 u.

Op zoek naar een leuke manier om te bewegen op muziek? Volg danslessen bij Locomotion!;
Voel de muziek bij Locomotion in Velden;